Ik ben Margot, een 30-jarige digital nomad die de afgelopen 4 jaar de wereld heeft omarmd als haar speeltuin én kantoor. Mijn verhaal begint met een verlangen naar vrijheid – de vrijheid om mijn leven zelf in te delen, de vrijheid om nieuwe plekken te ontdekken, en dit terwijl ik creatief bezig ben. Vanuit bruisende steden tot chille strandplekken, ik heb gewerkt vanaf de leukste plekken ter wereld! 

Mijn missie? Niet alleen mijn eigen horizon verruimen, maar jou ook inspireren om de wereld als jouw kantoor te zien en jouw nieuwsgierigheid de vrije loop te laten. Hier deel ik mijn avonturen, mijn blunders (geloof me, die zijn er ook) en mijn ultieme tips voor het digital nomadlife.

HOla! Ik Ben margot

Na een opleiding logopedie (België) volgde ik mijn zin voor avontuur en verhuisde naar Amsterdam. Hier volgde ik twee masteropleidingen: eerst in communicatie en daarna in marketing. Vervolgens besloot ik een opleiding in Growth Hacking te volgen en begon ik mijn carrière als growth hacker en UX-lead bij een e-commercebedrijf in Amsterdam.Hoe mijn digital nomad journey startte

Ik voelde me uitgeput, zonder inspiratie en rusteloos, dus begon ik te reizen (ja, met een rugzak naar Zuidoost-Azië - cliche much), terwijl ik begon met dit ding genaamd digitaal nomade zijn en mijn passie nastreefde: het opzetten van een designstudio. En guess what, ik heb nooit meer omgekeken en ben nog nooit gelukkiger geweest. Ik slaagde erin mijn droomleven op te bouwen en te werken met de meest geweldige klanten over de hele wereld.

Maar ik haatte (understatement) mijn 9-tot-5 leven.